Dagvoorzitter gezocht?

Op zoek naar een dagvoorzitter?

Dan ben je op het juiste adres!

Een geslaagd congres, seminar of ander evenement kan niet zonder een goede dagvoorzitter of gespreksleider.

Vooraf meedenken met de organisatie, de gasten op hun gemak stellen, het programma bewaken, de interviews houden, de zaal op een luchtige manier erbij betrekken en, het allerbelangrijkste, zorgen dat jouw publiek écht tevreden is.

Als dagvoorzitter en gespreksleider neem ik meer dan 15 jaar ervaring mee uit verschillende takken van sport. Dit in mijn rol als dagvoorzitter van congressen en evenementen voor tal van bedrijven in Nederland en België. Maar ook voor organisaties in de zorg, in het onderwijs en in de politiek.

Als dagvoorzitter bied ik een unieke combinatie van expertise, achtergrond én een vleugje humor. Ik laat mensen sprankelen op het podium en geef ze het vertrouwen om zich uit te spreken.

De kracht en het succes van mijn rol als dagvoorzitter staat of valt met een degelijke en uitvoerige voorbereiding. Naast een volledige research ter voorbereiding op de inhoud, het uitwerken van de vragen aan de discussietafel of het interviewen van de gasten vindt er een uitgebreide briefing met de organisatie vooraf plaats.

Zo zorg ik dat alles tot in de puntjes is voorbereid.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Wat vinden klanten van De Twaalfde Man?

Tijd voor koffie?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Of gewoon samen een kop koffie drinken? Laat het ons weten.

Contact formulier