Branding-Marc-7-scaled

Masterclasses en
Workshops

Individuele workshop Leren Presenteren

Iedereen is uniek en daarom kan presenteren een uitdaging zijn. Wil jij een individuele workshop volgen om goed te kunnen presenteren? Lees dan snel meer!

Masterclass Presenteren mét Plezier!

Een goede toespraak houden op een jubileumfeest of een krachtige presentatie voor nieuwe klanten is voor veel mensen echt een grote nachtmerrie. De Twaalfde Man leert mensen echt goed presenteren.

Masterclass Gastvrij aan de telefoon

Wist jij dat een nieuwe klant binnen 7 seconden een eerste indruk heeft van jouw bedrijf? Je krijgt maar een keer de kans om een onvergetelijke indruk te maken!

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Wat vinden klanten van De Twaalfde Man?

Eline van Mullem Tragel
Er ontstond een mooi en moeiteloos samenspel

“Marc Volleman heeft het Samen Doen! Zorgsymposium bij Tragel vakkundig gepresenteerd. Creatief goed met taal en interactie, houdt het publiek geboeid met een gezonde dosis humor en is in staat elke gast op het podium op het gemak te stellen. Er ontstond een mooi en moeiteloos samenspel met bewoner Erik en begeleider Sigi, die als sidekicks het publiek ingingen om gasten te bevragen. Gecharmeerd van Marc zijn aanpak: van de voorbereiding tot de presentatie van het symposium zelf. Echt een aanbeveling!”

John Tamerus Nationale Politie
Altijd in verbinding met zijn omgeving

“Marc heb ik leren kennen als een bijzonder ondernemend, creatief, vrolijk en flexibel persoon. Altijd in verbinding met zijn omgeving. Een feestje om met hem te werken en hij weet altijd te verrassen in resultaten.”

Tim van de Berg Zeeland Business
Krachtig in interviews

“Marc is krachtig in interviews, alert en scherp in zijn reacties en heeft een open houding om een goede en positieve sfeer aan een avond te geven.”