2-1-1024×576-1

Masterclass Presenteren
mét Plezier!

Masterclass Presenteren
mét Plezier!

Een goede toespraak houden op een jubileumfeest of een krachtige presentatie voor nieuwe klanten is voor veel mensen echt een grote nachtmerrie. Uit onderzoeken die gedaan zijn naar de grootste angsten van mensen, blijkt dat spreken in het openbaar op nummer één te staan. Ter vergelijking: spinnen staan op drie, doodgaan op vijf.

Marc Volleman is presentatiecoach van De Twaalfde Man. Hij leert mensen echt goed te presenteren. Meer dan 15 jaar werkt hij als dagvoorzitter op evenementen en congressen en ziet nog steeds sprekers die geen sterk verhaal hebben en met knikkende knieën het publiek Powerpointdia’s staan voor te lezen.

Welke indruk maak jij op anderen tijdens jouw presentatie? Ontdek de kracht van jouw stijl en presenteer op een impactvolle manier! Deze masterclass ‘Presenteren mét Plezier’ is meer dan een cursus om te leren presenteren.

Het is een dagprogramma (twee verschillende dagdelen) waardoor jij met veel meer plezier én resultaat gaat presenteren. Onderwerpen zoals omgaan met spanning en stress, het toepassen van slimme presentatietechnieken, presenteren voor grote en kleine groepen en aangaan van interactie met jouw publiek zijn een vast onderdeel van het programma.

Na afloop van het programma
ben jij in staat om:

  • Met veel meer zelfvertrouwen te presenteren in het openbaar;
  • Jouw presentatie met impact over te brengen aan jouw publiek;
  • Jouw boodschap om te zetten in heldere taal;
  • De stijl die het beste bij jou past te verwerken in jouw presentatie;
  • Spanning voor het presenteren om te zetten in enthousiasme.

 

Deze Masterclass is alleen geschikt voor mensen die houden van humor, een flinke bak inspiratie en inzichten willen vergaren en daar ook daadwerkelijk mee aan de slag gaan.

Daarnaast is het belangrijk dat er tijdens de training presentatietechnieken voldoende aandacht is voor iedereen. Daarom is de maximale groepsgrootte 8 deelnemers.

Masterclass:
Leren presenteren
Waar:
Inspirerende locatie in Zeeland óf incompany
Tijd:
1 dag
Datum:
In overleg
Aantal deelnemers:
6 tot 8 deelnemers
Kosten:
€ 1.095 pp (excl. BTW)

Inschrijven

Leuk dat je jouw kennis naar een hoger niveau wilt brengen.
Vul je gegevens in en je ontvangt hierna van ons een bevestiging
van je inschrijving voor deze masterclass met alle benodigde informatie.

Mijn gegevens

Inschrijven voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vinden klanten van De Twaalfde Man?

Eline van Mullem Tragel
Er ontstond een mooi en moeiteloos samenspel

“Marc Volleman heeft het Samen Doen! Zorgsymposium bij Tragel vakkundig gepresenteerd. Creatief goed met taal en interactie, houdt het publiek geboeid met een gezonde dosis humor en is in staat elke gast op het podium op het gemak te stellen. Er ontstond een mooi en moeiteloos samenspel met bewoner Erik en begeleider Sigi, die als sidekicks het publiek ingingen om gasten te bevragen. Gecharmeerd van Marc zijn aanpak: van de voorbereiding tot de presentatie van het symposium zelf. Echt een aanbeveling!”

John Tamerus Nationale Politie
Altijd in verbinding met zijn omgeving

“Marc heb ik leren kennen als een bijzonder ondernemend, creatief, vrolijk en flexibel persoon. Altijd in verbinding met zijn omgeving. Een feestje om met hem te werken en hij weet altijd te verrassen in resultaten.”

Tim van de Berg Zeeland Business
Krachtig in interviews

“Marc is krachtig in interviews, alert en scherp in zijn reacties en heeft een open houding om een goede en positieve sfeer aan een avond te geven.”