Masterclasses en Workshops

Masterclass Presenteren mét Plezier!

Een goede toespraak houden op een jubileumfeest of een krachtige presentatie voor nieuwe klanten is voor veel mensen echt een grote nachtmerrie. Uit onderzoeken die gedaan zijn naar de grootste angsten van mensen, blijkt dat spreken in het openbaar op nummer één te staan. Ter vergelijking: spinnen staan op drie, doodgaan op vijf.

Marc Volleman is presentatiecoach van De Twaalfde Man. Hij leert mensen echt goed te presenteren. Meer dan 15 jaar werkt hij als dagvoorzitter op evenementen en congressen en ziet nog steeds sprekers die geen sterk verhaal hebben en met knikkende knieën het publiek Powerpointdia’s staan voor te lezen.

Welke indruk maak jij op anderen tijdens jouw presentatie? Ontdek de kracht van jouw stijl en presenteer op een impactvolle manier! Deze masterclass ‘Presenteren mét Plezier’ is meer dan een cursus om te leren presenteren.

Het is een dagprogramma (twee verschillende dagdelen) waardoor jij met veel meer plezier én resultaat gaat presenteren. Onderwerpen zoals omgaan met spanning en stress, het toepassen van slimme presentatietechnieken, presenteren voor grote en kleine groepen en aangaan van interactie met jouw publiek zijn een vast onderdeel van het programma.

Na afloop van het programma ben jij in staat om:

  • Met veel meer zelfvertrouwen te presenteren in het openbaar;
  • Jouw presentatie met impact over te brengen aan jouw publiek;
  • Jouw boodschap om te zetten in heldere taal;
  • De stijl die het beste bij jou past te verwerken in jouw presentatie;
  • Spanning voor het presenteren om te zetten in enthousiasme.

Deze Masterclass is alleen geschikt voor mensen die houden van humor, een flinke bak inspiratie en inzichten willen vergaren en daar ook daadwerkelijk mee aan de slag gaan.

Daarnaast is het belangrijk dat er tijdens de training presentatietechnieken voldoende aandacht is voor iedereen. Daarom is de maximale groepsgrootte 8 deelnemers.

Masterclass:              Presenteren mét Plezier

Waar:                          Inspirerende locatie in Zeeland óf incompany

Tijd:                             2 dagdelen van 09.00 tot 12.00 uur

Datum:                        nog nader te bepalen

Kosten:                        € 795 pp (excl. BTW en locatiekosten)

Groepsgrootte:          Minimaal 4 – maximaal 8 deelnemers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Inschrijven

Leuk dat je jouw kennis naar een hoger niveau wilt brengen. Vul je gegevens in en je ontvangt hierna van ons een bevestiging van je inschrijving voor deze workshop met alle benodigde informatie.

Mijn gegevens

Wat vinden klanten van De Twaalfde Man?