Branding-Marc-7-scaled

Nieuws

De kers op de taart

Bakkers klaar? Bakken maar! Een befaamde kreet van André van Duin die al jaren op zondagavond door de huiskamers schalt. Na een druk weekend was het even heerlijk om vanaf de bank, met een blik op oneindig, te kijken een aflevering van ‘Heel Holland Bakt’. Met meer dan 10 jaar op de teller nog steeds […]

Het geheim van de Kerstspeech

Dit is jouw moment om mensen te prikkelen en in beweging te zetten. Jouw speech moet daarvoor van het kaliber ‘ze praten er nog over na tijdens de borrel’ zijn.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Wat vinden klanten van De Twaalfde Man?

Eline van Mullem Tragel
Er ontstond een mooi en moeiteloos samenspel

“Marc Volleman heeft het Samen Doen! Zorgsymposium bij Tragel vakkundig gepresenteerd. Creatief goed met taal en interactie, houdt het publiek geboeid met een gezonde dosis humor en is in staat elke gast op het podium op het gemak te stellen. Er ontstond een mooi en moeiteloos samenspel met bewoner Erik en begeleider Sigi, die als sidekicks het publiek ingingen om gasten te bevragen. Gecharmeerd van Marc zijn aanpak: van de voorbereiding tot de presentatie van het symposium zelf. Echt een aanbeveling!”

John Tamerus Nationale Politie
Altijd in verbinding met zijn omgeving

“Marc heb ik leren kennen als een bijzonder ondernemend, creatief, vrolijk en flexibel persoon. Altijd in verbinding met zijn omgeving. Een feestje om met hem te werken en hij weet altijd te verrassen in resultaten.”

Tim van de Berg Zeeland Business
Krachtig in interviews

“Marc is krachtig in interviews, alert en scherp in zijn reacties en heeft een open houding om een goede en positieve sfeer aan een avond te geven.”

Tijd voor koffie?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Of gewoon
samen een kop koffie drinken? Laat het ons weten.

 

T: 06 422 99 086
E: info@twaalfdeman.com
A: Grote Sternstraat 71 4332 DR Middelburg

Contact formulier