Masterclasses en Workshops

Masterclass Gastvrij aan de telefoon

Wist jij dat een nieuwe klant binnen 7 seconden een eerste indruk heeft van jouw bedrijf? Je krijgt namelijk maar een keer de kans om een onvergetelijke indruk te maken. Ook aan de telefoon!

Je krijgt een geweldige mini-masterclass cadeau op maat voor jouw organisatie! Boordevol voorbeelden, leuke oefeningen met je collega’s en praktische tips waar je morgen mee aan de slag kan. Deze masterclass wordt gegeven door de ervaren spreker Marc Volleman van De Twaalfde Man. Vol energie, met humor en op inspirerende wijze neemt hij je mee in het voeren van een prima Gastvrij telefoongesprek.

Voor wie is de masterclass bedoeld?

Iedereen die direct in contact staat met klanten. Of je nu werkt als vertegenwoordiger, receptionist, telefonist in het bedrijfsleven, in de zorg, in de horeca of in een winkel.…  voor iedereen is klantvriendelijk en gastvrij aan de telefoon écht een must!

Masterclass:             Gastvrij aan de telefoon

Waar:                         Op locatie (Incompany)

Duur:                          3 uur – van 09.00 tot 12.00 uur

Groepsgrootte:         6-10 personen

Kosten:                      495 euro pp (excl. BTW)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Inschrijven

Leuk dat je jouw kennis naar een hoger niveau wilt brengen. Vul je gegevens in en je ontvangt hierna van ons een bevestiging van je inschrijving voor deze workshop met alle benodigde informatie.

Mijn gegevens

Wat vinden klanten van De Twaalfde Man?