header-beeld

Masterclass Gastvrij aan de telefoon

Masterclass Gastvrij aan de telefoon

Wist jij dat een nieuwe klant binnen 7 seconden een eerste indruk heeft van jouw bedrijf? Je krijgt namelijk maar een keer de kans om een onvergetelijke indruk te maken. Ook aan de telefoon!

Je krijgt een geweldige mini-masterclass cadeau op maat voor jouw organisatie! Boordevol voorbeelden, leuke oefeningen met je collega’s en praktische tips waar je morgen mee aan de slag kan. Deze masterclass wordt gegeven door de ervaren spreker Marc Volleman van De Twaalfde Man. Vol energie, met humor en op inspirerende wijze neemt hij je mee in het voeren van een prima Gastvrij telefoongesprek.

Voor wie is de masterclass bedoeld?

Iedereen die direct in contact staat met klanten. Of je nu werkt als vertegenwoordiger, receptionist, telefonist in het bedrijfsleven, in de zorg, in de horeca of in een winkel.… voor iedereen is klantvriendelijk en gastvrij aan de telefoon écht een must!

Masterclass:
Gastvrij aan de telefoon
Waar:
Op locatie (Incompany)
Duur:
3 uur – van 09.00 tot 12.00 uur
Groepsgrootte:
6-10 personen
Kosten:
495 euro pp (excl. BTW)

Inschrijven

Leuk dat je jouw kennis naar een hoger niveau wilt brengen.
Vul je gegevens in en je ontvangt hierna van ons een bevestiging
van je inschrijving voor deze masterclass met alle benodigde informatie.

Mijn gegevens

Inschrijven voor

Wat vinden klanten van De Twaalfde Man?

Eline van Mullem Tragel
Er ontstond een mooi en moeiteloos samenspel

“Marc Volleman heeft het Samen Doen! Zorgsymposium bij Tragel vakkundig gepresenteerd. Creatief goed met taal en interactie, houdt het publiek geboeid met een gezonde dosis humor en is in staat elke gast op het podium op het gemak te stellen. Er ontstond een mooi en moeiteloos samenspel met bewoner Erik en begeleider Sigi, die als sidekicks het publiek ingingen om gasten te bevragen. Gecharmeerd van Marc zijn aanpak: van de voorbereiding tot de presentatie van het symposium zelf. Echt een aanbeveling!”

John Tamerus Nationale Politie
Altijd in verbinding met zijn omgeving

“Marc heb ik leren kennen als een bijzonder ondernemend, creatief, vrolijk en flexibel persoon. Altijd in verbinding met zijn omgeving. Een feestje om met hem te werken en hij weet altijd te verrassen in resultaten.”

Tim van de Berg Zeeland Business
Krachtig in interviews

“Marc is krachtig in interviews, alert en scherp in zijn reacties en heeft een open houding om een goede en positieve sfeer aan een avond te geven.”